Huurrecht

Op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in huurrecht, betreffende woninghuur of handelshuur? Advocatenkantoor Via Juris is uw betrouwbare partner regio Ieper en Kortrijk!

Bij Via Juris staan we voor u klaar, van het opstellen van huurcontracten of handelshuurcontracten tot de begeleiding na de contractsluiting en bij conflicten tussen huurder en verhuurder.

Opmaken huurovereenkomsten

De advocaten van Via Juris specialiseren zich in het vernieuwen of opmaken van huurovereenkomsten die passen bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om woninghuur of handelshuur, u kan op ons rekenen.

Procedures geschillen

Bij Via Juris begeleiden wij u niet alleen bij het afsluiten van diverse huurovereenkomsten, maar ondersteunen wij u ook in gerechtelijke procedures als er tijdens de huurperiode geschillen ontstaan. Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij bieden deskundige juridische bijstand op het gebied van woninghuur en handelshuur.

Bij huren ontstaat vaak een langetermijnrelatie en dit vraagt dus om goede afspraken, zowel voor verhuurders als huurders. 

Onze expertise is uitgebreid en veelzijdig.

Wij zijn vertrouwd met procedures rondom geschillen over verborgen gebreken en huurconflicten zoals:

  • huurachterstanden
  • huurprijsvermindering
  • het onbewoonbaar verklaren van een eigendom
  • uitzettingen

 


Benieuwd op welke domeinen we u nog kunnen helpen?

Overzicht expertises