Advocatenkantoor Via Juris

Team

Alain Vanryckeghem

Alain.vanryckeghem@advocaat.be

Alain Vanryckeghem studeerde af met onderscheiding aan de Gentse Universiteit. Daarna volgde nog een specialisatieopleiding Europees Recht, gevolgd door een jaar fiscaliteit aan de Universiteit Antwerpen.

Hij vervoegde in '96 het advocatenkantoor van zijn vader en bouwde sindsdien een ruime ervaring op in diverse takken van het recht, gaande van handelsrecht over insolventiezaken tot familierecht en strafrecht.

Hij wordt door de rechtbanken vaak aangesteld als curator, bewindvoerder en schuldbemiddelaar en volgt ondertussen regelmatig opleidingen. Zo behaalde hij recent het getuigschrift Cassatie in Strafzaken.

Hij zetelt sedert 2015 in de Raad van de Orde Ieper, sedert 2018 in de Raad van de Orde West-Vlaanderen en was voordien 2 jaar Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie Ieper.

Alain Vanryckeghem

Lien Crombez-Dambre

Lien.crombezdambre@advocaat.be

Mr. Lien Crombez-Dambre behaalde haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Na haar studie startte zij stage bij een deurwaarderskantoor, ze is sinds juni 2017 verbonden aan ons kantoor.

Vandaag beoefent Mr. Crombez-Dambre de algemene rechtspraktijk met burgerlijke, strafrechtelijke en economische materies in de meest ruime zin. Zij wordt aangesteld als schuldbemiddelaar, bewindvoerder en jeugdadvocaat. Zij is tevens bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie.

Lien Crombez-Dambre

Elke Guillemont

secretariaat.vanryckeghem@telenet.be

Elke Guillemont is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor, zij verzorgt het secretariaatswerk.

Ze studeerde af in de kantooradministratie, werkte enige tijd op de griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg en is sinds 2012 verbonden aan het kantoor.

Elke Guillemont