Advocatenkantoor Via Juris

Team

Alain Vanryckeghem

Alain@viajuris.be

Alain Vanryckeghem studeerde af met onderscheiding aan de Gentse Universiteit. Daarna volgde nog een specialisatieopleiding Europees Recht en een jaar fiscaliteit aan de Universiteit Antwerpen, beide afgewerkt met onderscheiding.

Hij is advocaat sedert 1996 en bouwde sindsdien een ruime ervaring op in diverse takken van het recht, gaande van handelsrecht over insolventiezaken tot familierecht en strafrecht.

Hij wordt door de rechtbanken vaak aangesteld als curator, bewindvoerder en schuldbemiddelaar en volgt ondertussen regelmatig opleidingen. Zo behaalde hij recent het getuigschrift Cassatie in Strafzaken, wat hem toelaat gespecialiseerd advies te verlenen in strafzaken.

Hij zetelt sedert 2015 in de Raad van de Orde Ieper, sedert 2018 in de Raad van de Orde West-Vlaanderen en was voordien 2 jaar Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie Ieper. Hij is tevens plaatsvervangend Vrederechter.

Alain Vanryckeghem

Lien Crombez-Dambre

Lien@viajuris.be

Mr. Lien Crombez-Dambre behaalde haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Na haar studie startte zij stage bij een deurwaarderskantoor, ze is sinds juni 2017 verbonden aan ons kantoor.

Vandaag beoefent Mr. Crombez-Dambre de algemene rechtspraktijk met burgerlijke, strafrechtelijke en economische materies in de meest ruime zin. Zij wordt aangesteld als schuldbemiddelaar, bewindvoerder en jeugdadvocaat. Zij is tevens bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie.

Lien Crombez-Dambre